About

Miolto Arts & Music ApS. er stiftet i foråret 2017 og ejet af nedenstående 3 personer.

 

Med udgangspunkt i ejerkredsens betydelige og mangeårige kompetencer indenfor musik- / teaterproduktion, ledelse, teaterdrift, agentvirksomhed og økonomi, gennemfører selskabet koncerter og musikteaterforestillinger på højeste kunstneriske niveau.

 

Aktiviteterne omfatter genrer som f.eks. klassisk, musical, opera, crossover. Produktionerne herunder udenlandske gæstespil, gennemføres primært i Danmark.

 

Produktionerne gennemføres i et miks af egenproduktioner hvor selskabet selv står for hele den samlede aktivitet og co-produktioner med eksterne partnere, f.eks. radio/tv, teatre, spillesteder, orkestre eller andre samarbejdsparter, hvor ansvar og økonomisk risiko dermed deles efter nærmere aftale imellem parterne.

 

Ole Justesen

Direktør, 48 år og medstifter af Miolto Arts & Music ApS.

 

Er uddannet operasanger ved Syddansk Musikkonservatorium og Musikhochschule Freiburg, Tyskland. Medstifter af Den Ny Opera i Esbjerg og de første 4 år en del af ledelsen. Har med stor succes været operasolist igennem 7 år på Den Jyske Opera.

 

Efterfølgende 5 år som økonomichef og i en etårig periode heraf konstitueret direktør for det succesfulde Musicalteater, Fredericia Teater.

 

Blev derefter direktør for Tivoli A/S klassiske musikagentur Tivoli Artists (i dag Crescendi Artists Management), som min forretningspartner Michael Morelli og Ole Justesen købte af Tivoli A/S tilbage i 2009.

 

Michael Morelli

Direktør, 38 år og medstifter af Miolto Arts & Music ApS.

 

Derudover sammen med Ole Justesen indehaver af Danmarks førende klassiske musikagentur, Crescendi Artists Management, igennem 7 år med aktiviteter på bredt internationalt plan, hvor der samarbejdes med en lang række af de førende operahuse og symfoniorkestre.

 

I Danmark er Crescendi Artists Management mangeårig leverandør af kunstnere til de førende kulturinstitutioner som Det Kgl. Teater, Den Jyske Opera, DR, m.fl. Crescendi Artists arrangerer tillige klassiske musikkoncerter i eget regi.

 

Tidligere har Michael Morelli bl.a. sammensat operarejser for/været rejseleder for Riis Rejser bl.a. til udendørsfestivaler i Italien og Frankrig, undervist i Operaens Historie på Rødding Højskole, redigeret (og delvist skrevet) den første bog udgivet på dansk om Giacomo Puccini og sunget professionelt som tenor/kontratenor.

 

Tonny Borup Mortensen

Direktør, 65 år og medstifter af Miolto Arts & Music ApS.

 

Ca. 30 års ledelseserfaring indenfor kulturlivet, de senest 23 år som sous- og administrationschef for

 

Den Jyske Opera, Musikhuset Aarhus.

 

Har et betydelig nationalt og internationalt netværk indenfor såvel kultur- som erhvervslivet. Bred erfaring indenfor projektstyring og fundraising.

 

Forud for ansættelsen på Den Jyske Opera, opgaver som økonomichef på hhv. Danmarks Radio Aarhus og TV2 Østjylland.

 

Oprindelig uddannet indenfor bankvæsen med mere end 15 års ansættelse, heraf en periode på 8 år som filialchef.

Get in Touch

 

Tonny Borup Mortensen

Email: tbm@miolto.com

Phone: +45 20 15 53 03

 

Michael Morelli

Email: mm@miolto.com

Phone: +45 21 95 28 28

 

Ole Justesen

Email: oj@miolto.com

Phone: +45 21 85 58 60

CONTACT US

Gammel Kongevej 113, 1.tv.

DK-1850 Frederiksberg C

CVR nr.

 

38479539